Welzon Zonwering Best

De beste kwaliteit voor de scherpste prijs!

Terrasoverkapping

Geniet vol comfort van uw tuin, tuinfeesten kunnen altijd doorgaan ook bij regen! Ook uw kostbare tuinmeubilair gaat langer mee, zij staan het gehele jaar beschermt tegen de weersinvloeden. Deze relatief kleine investering biedt een waardevermeerdering van uw huis en met de juiste buitenverwarming kunt u zelfs in de winter heerlijk buiten zitten.

Onze overkappingen worden op maat gemaakt en indien gewenst geheel voorbereid voor extra opties!


Terrasoverkapping Dorio Light

Dorio Light

Deze budgetvriendelijke constructie is vervaardigd uit hoogwaardig en recyclebaar aluminium van Europese topkwaliteit. . De lakkwaliteit is dusdanig hoog dat, zelfs na jaren in weer en wind te hebben gestaan, het aluminium geen nabehandeling nodig heeft en hierdoor extreem onderhoudsvriendelijk is.

Specificatie

Standaard leverbaar in de kleuren Ral 9001, Ral 7016 (Antraciet structuurlak), en Sepia Bruin met 16mm Polycarbonaat in opaal of helder. De maximale breedte betreft 7.0 mtr met een uitval 3.5 mtr.

Terrasoverkapping Dorio glas

Dorio glas

Deze op maat geproduceerde overkapping betreft een zware uitvoering welke kan worden uitgevoerd met gelaagd glas of Polycarbonaat 16mm. De variabele hoek van 5 tot 12 graden zorgt voor een brede toepasbaarheid. De verwisselbare sierlijsten aan de voorzijde geven u de mogelijkheid om de terrasoverkapping een ander uiterlijk te geven.

Specificatie
Standaard leverbaar in de kleur Ral 9010 wit, Ral 9001 Ivoor en Ral 7016 Antraciet. De maximale breedte betreft 9.0 mtr met een uitval van 3.5 mtr. 

Brustor B-127 pergola

Brustor B-127 Pergola

De B-127 het gemak van een verandadak en de eigenschappen van een zonnescherm. Het hele jaar beschermd genieten en bij donkere dagen heeft u geen lichtverlies in de huiskamer, u sluit gewoon het scherm. De auto- matische doeksteun zorgt ervoor dat water tijdens een regenbui van het doek afloopt. De compacte omkasting meet slechts 250mm hoog.

Toepassing:

Het scherm is toepasbaar in elke situatie en bijzonder geschikt indien er geen ruimte aanwezig is om een standaard zonnescherm te monteren. De B-127 is leverbaar tot 6 meter breed met een uitval tot 5 meter.

Brustor Twinstor

Brustor Twinstor

 

De twinstor is de vrijstaande zonwerende oplossing voor elk tuinterras. Dankzij de volledig gesloten cassetteschermen worden het doek en onderdelen optimaal beschermd tegen alle weersinvloeden. Twee grondankers of bloembakken zorgen voor een perfecte verankering.

Toepassingen:

Knikarmschermen zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waar een vrije doorloop noodzakelijk is. De Twinstor is in vele situaties toepasbaar tot een breedte van 6 meter uit één geheel met een uitval tot 2x 1.5, 2, 2.5 of 3 meter. De minimale breedte is 2.05 meter, standaard met elektrische bediening..

Opties:

Led verlichting en Prostor P6 parasol voor extra shaduw tot 13 meter!