Welzon Zonwering Best

De beste kwaliteit voor de scherpste prijs!

Veranda screen

Veranda screen

Om u overkapping of serre te voorzien van extra comfort zijn er verschillende mogelijkheden om de zon te weren of deze geheel of gedeeltelijk windvrij af te sluiten.


 

Brustor B-126 XL

Brustor B-126 XL
De Brustor B-126 is een zonwering met zijgeleiding voor serre, varanda's en hellende daken in glas. De XL heeft telescopische geleiding waardoor er een overstek tot 1.25 meter buiten uw serre of veranda. De geheel aluminium speciaal ontworpen zelfdragende omkasting voorkomt het inrollen van bladeren en vuil. 

Toepassing:

De B-126 en B-126 XL is uitstekend toepasbaar op serre, veranda, pergola of lichtstraten. De maximale breedte is 5 meter uit één geheel en koppelbaar tot een maximale breedte van 10 meter. De uitval is maximaal 6 meter met een maximaal doekoppervlak van 38m².

Brustor B-127 Veranda

Brustor B-127 Veranda
De Brustor B-127 is een compacte zonwering met een omkasting van slechts 265mm waarbij je de geleiders tot maximaal 1 meter van de zijkanten kunt monteren. De geleiders zijn indien gewenst tot 1.25 meter uitschuifbaar als overstek voor extra schaduw.
 

Toepassing:

De B-127 is uitstekend toepasbaar op serre, veranda, pergola. terrasoverkapping of lichtstraten. De maximale breedte is 6 meter uit één geheel. De uitval is maximaal 5 meter.

Brustor TOP screen

Brustor TOP screen
De topscreen is speciaal ontworpen als horizontale of schuinliggende zonwering. De combinatie van de zipscreen en het veren spansysteem zit het doek op elke hoogte strak. Hierdoor is de screen toepasbaar bij schuine glaspartijen, veranda's of lichtstraten. De geheel aluminium omkasting meet slechts 105mm x 105mm.

De minimale breedte is 0.8 meter tot maximaal 2.5 meter breed uit één geheel. De hoogte is maximaal 2.5 meter. (doek afhankelijk)   

De screen is standaard elektrisch bedienbaar.

Veranda screen

Brustor Veranda screen
De Verandascreen betreft een windvaste ZIP screen welke leverbaar is in diverse modellen en maatvoeringen. Afhankelijk van uw wensen kunnen er doeken worden toegepast met een open of volledig dichte structuur en zelfs met een PVC venster.


De maximale breedte betreft 6.0 mtr!!