Welzon Zonwering Best

De beste kwaliteit voor de scherpste prijs!


Zonneschermen

Voor elke situatie de juiste zonwerende oplossing.

Voor elke situatie de juiste oplossing geheel uitgevoerd volgens uw wensen. Handbediening, elektrisch of volledig geautomatiseerd, alles is mogelijk. Al onze elektrische opties zijn van Somfy en doeken leverbaar uit de doekcollectie van Dickson en Swela. Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd. 

Brustor B-2100 Stormvast uitvalscherm 

De Brustor B-2100 is standaard uitgevoerd met stormvaste armen. Het doek zit in opgesloten beschermd in een geëxtrudeerde aluminium kast. Dankzij het verensysteem in de armen blijft het doek steeds onder spanning.

Toepassing:

Uitvalschermen zijn bijzonder geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is. Het zijn relatief eenvoudige, maar zeer effectieve schermen. Ze zijn vrijwel overal eenvoudig aan te brengen. Schermen met stormvaste armen bieden uitstekende zonwering op grote hoogte.

Specificatie:

De maximale breedte uit één geheel is 5 meter, koppelbaar tot maximaal 6 meter. De armen hebben doorval tot 135 graden, het scherm is standaard bedienbaar met een windwerk of indien gewenst elektrisch. Brustor B-20 / B21 Semi cassette zonnescherm

De Brustor B-20 / B-21 zijn uiterst compact en speciaal ontworpen voor  plafondmontage onder balkon of overstek. De omkasting meet slechts 225mm breed en 135mm hoog!

Toepassing:

Knikarmschermen zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waar een vrije doorloop noodzakelijk is.  De B-20 / B-21 is echter door zijn kleine omkasting vooral geschikt voor montage onder een balkon of overstek bij appartementen of hoge portieken waar geen montageruimte is om uitvalarmen te plaatsen.    

Specificatie:

De minimale breedte is 2.05 meter en maximaal 5.5 meter. De uitval is leverbaar van 1.5 meter tot 3 meter, het scherm is standaard bedienbaar met een windwerk of indien gewenst elektrisch.

De B-21 is beschikbaar met een doekhelling van 70 graden tegen de laagstaande zon en voor extra privacy!

Brustor B-50 zonnescherm

Brustor B-50 Cassette zonnescherm

De Brustor B-50 is uiterst compact en het doek zit opgerold in de volledig gesloten cassette. De schuinte van het scherm is eenvoudig te stellen van 0 tot 45 graden.

Toepassing:

Knikarmschermen zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waar een vrije doorloop noodzakelijk is. De B-50 is een veelzijdig zonnescherm en  toepasbaar in bijna elke situatie tot 5.5 meter breed. Dankzij de eenvoudig in te stellen schuinte is montage op een schuine muur of onder een overstek geen probleem.

Brustor B-50 zonnescherm


Specificatie

De minimale breedte is 2.05 meter en maximaal 5.5 meter. De uitval is leverbaar van 1.5 meter tot 3 meter, het scherm is standaard bedienbaar met een windwerk of indien gewenst elektrisch.

Brustor B-25 zonnescherm

Brustor B-25 / Elite / Prestige Cassette zonnescherm

De Brustor B-25 is volledig gesloten cassettescherm. Door de kleine omkasting en unieke vormgeving zit het scherm als gegoten op iedere gevel. Dankzij de perfect sluitende omkasting zijn doek en onderdelen optimaal beschermd tegen alle weersomstandigheden.

Toepassingen:

Knikarmschermen zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waar een vrije doorloop noodzakelijk is. De B-25 is in vele situaties toepasbaar tot een breedte van 7 meter uit één geheel of koppelbaar tot 13 meter breed met een uitval tot 3 meter. De B-25 Elite en Prestige zelfs met een uitval tot 3.75 meter!  

De B-25 Prestige is bestand tot windkracht 6!

Opties: Led verlichting.

Steunvoeten geïntegreerd in de voorlijst. 

Specificatie:

De minimale breedte is 2.05 meter, koppelbaar tot maximaal 13 meter. De uitval van de B-25 is leverbaar van 1.5 meter tot 3 meter en B-25 Elite, 1.5 tot 3.75 meter. Het scherm is standaard bedienbaar met een windwerk of indien gewenst elektrisch.

Brustor B-29 zonnescherm

Brustor B-29 Dubbele helling Cassette zonnescherm

De Brustor B-29 met dubbele helling is een uniek zonnescherm. Door de speciaal ontwikkelde armen te combineren met de omkasting van de B-25 is dit scherm de ideale oplossing tegen lage zon.

Toepassingen:

Knikarmschermen zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waar een vrije doorloop noodzakelijk is. De B-29 is niet alleen een oplossing tegen lage zon, ook bij naar buiten openslaande tuindeuren is dit scherm de oplossing. Het scherm is toepasbaar tot een breedte van 7 meter met een uitval tot 3 meter.

Specificatie:

De minimale breedte is 2.05 meter tot maximaal 6 meter breed. De uitval is leverbaar van 1.5 meter tot 3 meter. Het scherm is standaard bedienbaar met een windwerk of indien gewenst elektrisch.

Brustor B-34 zonnescherm

Brustor B-34 XL Kruisarm zonnescherm 

De Brustor B-34 XL is een budgetvriendelijk zonnescherm situatiegericht ontwikkeld met speciale kruisarmen.

Toepassingen:

Knikarmschermen zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waar een vrije doorloop noodzakelijk is. De B-34 XL is een prima oplossing indien er zich een smalle situatie voordoet en men wil gebruikmaken van de maximale uitval.  Het scherm is toepasbaar tot een breedte van 7 meter met een uitval tot 3 meter.

Specificatie:

De minimale breedte is 2.05 meter tot maximaal 7 meter breed. De uitval is leverbaar van 1.5 meter tot 3 meter. Het scherm is standaard bedienbaar met een windwerk of indien gewenst elektrisch.

Brustor B-40 zonnescherm

Brustor B-40 Cassette zonnescherm

De Brustor B-40 is een volledig gesloten cassette zonnescherm. Met zijn compacte ronde design en hoogwaardige techniek wordt het scherm vaak toegepast bij projecten.

Toepassingen:

Knikarmschermen zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waar een vrije doorloop noodzakelijk is. De B-40 is toepasbaar in vrijwel elke situatie. Het unieke van dit scherm zijn de speciale steunen waardoor het scherm 10cm van de gevel komt te hangen. Het scherm is toepasbaar tot een breedte van 7 meter met een uitval tot 3.5 meter. 

Specificatie:  

De minimale breedte is 2.05 meter tot maximaal 7 meter breed. De uitval is leverbaar van 1.5 meter tot 3.5 meter. Het scherm is standaard bedienbaar met een windwerk of indien gewenst elektrisch.

Brustor B-35 zonnescherm

Brustor B-35 Cassette zonnescherm

De Brustor B-35 is met zijn modern design en compacte afmeting een discrete zonwering die op elke gevel tot zijn recht komt. Speciaal ontwikkeld voor een grote uitval tot maar liefst 4 meter dankzij 4 kabels in de armen en extra veerspanning.

Opties: Led verlichting.

Toepassingen:

Knikarmschermen zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waar een vrije doorloop noodzakelijk is. De B-35 is het antwoord op een grote uitval van 4 meter. Het scherm is geschikt voor bijna elke situatie waar men gebruik wil maken van de extra grote uitval. 

Specificatie:  

De minimale breedte is 2.05 meter tot maximaal 7.5 meter breed. De uitval is leverbaar van 1.5 meter tot 4 meter. Het scherm is standaard bedienbaar met een windwerk of indien gewenst elektrisch.

Brustor B-35 autovolant zonnescherm

Brustor B-35 Cassette zonnescherm

De Brustor B-35 is een exclusief knikarmscherm met automatische volant van 50 cm is ideaal tegen de laagstaande zon. Het doek en de volant zitten beschermd opgerold in de de cassette, de volant indien niet gebruikt verdwijnt geheel uit het zicht in de voorlijst.   

Toepassingen:

Knikarmschermen zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waar een vrije doorloop noodzakelijk is. De B-35 is toepasbaar in vrijwel elke situatie. Het unieke van dit scherm is de automatische volant, deze voorkomt dat u of uw gasten tegen de avond geen last hebben van de lage zon.

Specificatie:

De minimale breedte is 2.65 meter tot maximaal 6 meter breed. De uitval is leverbaar van 1.5 meter tot 3 meter. Het scherm is standaard elektrisch bedienbaar.

Brustor B-38 zonnescherm

Brustor B-38 / Prestige Cassette zonnescherm

De Brustor B-38 heeft de nieuwste oplossing tegen de lage zon en meer privacy dankzij de in/uitrolbare volant tot maarliefst 2.25 meter hoog. (doek afhankelijk). De volant verdwijnt volledig in zijn geheel in de voorlijst wat het scherm uniek maakt in zijn soort.

De B-38 Prestige is bestand tot windkracht 6!

Toepassingen:

Knikarmschermen zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waar een vrije doorloop noodzakelijk is. De B-38 is toepasbaar in vrijwel elke situatie en biedt bescherming tegen de laagstaande zon.  

Specificatie:

De minimale breedte is 2.05 meter tot maximaal 6 meter breed. De uitval is leverbaar van 1.5 meter tot 3.5 meter, het scherm is standaard bedienbaar met een windwerk of indien gewenst elektrisch.